Let the pictures do the talking…

Sg Lopo Hiking

24/07/2010…

hiking ke Sg. Lopo a.k.a. Sg. Lepoh

perjalanan mengambil mase dalam 1 jam 30 minit

trek die mendaki jgk ade jgk menurun

hati-hati ade tempat curam gak

so pakai la kasut dan pakaian yang sesuai

bawk la gula2x ke choki2x ke sbg bekal spjg jalan.

dan bawak nasi lemak mkn kat air terjun.

supaye tak lapar nanti.

penat jgk trekking + mandi air terjun mesti lapar

Thnx 4 viewing =)

2. pokok cakera alam..

3. pokok cakera alam dari jauh...

4. bungan kantan kan .. kalau tak silap..=)

5. ape minatang pun tatau name nye

6. tangga tuk mendaki.

7.

8.

9. byk ikan kat kolam die... mcm kat fish spa jer kdg2 terlanggar ikan =)

10. air die cam air laut plak kat dlm pic ni

11. enjoys giles mandis sinis

12. ramai btul manusia yg datang..

13. cantek juge la air terjun die...

14. tetiba ada rerama jinak plok hinggap

15. siput b**i

16.

17. antara geng yg hiking bersama

18. asimilasi bersama nature

19. sek bek la durian ni jauh ke tanah kalau ke kepla ni tak kenaya?

20.

21.

22.

23.

p/s:  kepada pengunjung yg ke Sg. Lepoh ni silalah jaga kebersihan janganlah rosakkan nature yg bersih ngan sampah sarap korang. Dah pandai bawk masuk bawa lah keluar. OK.

“Hargailah Sungai Kita”

Advertisements

3 responses

  1. nora azua

    suke gambar air terjun no 8!

    August 1, 2010 at 11:21 am

  2. FT

    susah sket nak shooting kat sini
    tade portt nak pacak tripod laa
    ramai org plak tu…
    kaciwa pokcik
    huuuu

    August 2, 2010 at 2:47 am

  3. Irfan

    Dalam tak dia punya air sungai??

    December 15, 2016 at 12:57 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s